VIDEO PRODUCTIE

"Video informs and entertains people and, today most people rather watch a video than read a page of text"

Lisa Lubin

Breng je marketing naar een hoger niveau met professionele video's

Video is de manier om de omzet van je restaurant te laten groeien.

  • Restaurants met een promo video op hun website krijgen 360% meer reserveringen binnen.
  • Een online video campagne is 600% effectiever dan campagnes zonder video.
  • Bedrijven die regelmatig video gebruiken hebben 139% meer naamsbekendheid.
  •  Video content krijgt 1200% meer interactie dan andere content op social media.

Met Stung als marketingpartner heb je de beschikking over een team dat consequent nieuwe videos voor je restaurant maakt en op de meest optimale manier verspreid.

Maar ook voor een eenmalig project kun je contact met ons opnemen.

plan de campagne

01.

discovery

We gaan opzoek naar de unieke aspecten van je restaurant, Wat je authentiek en onderscheidend maakt. We proberen de essentie van je merk naar boven te krijgen en kernwaardes Vast te stellen. 

02.

story

We werken een merkverhaal uit dat bij je past en je vastgestelde doelgroep aanspreekt. We bedeken een USP (Unique Selling Point) en gebruiken dit als bakermat voor je marketing. Vervolgens bedenken we hoe we ons in de markt gaan Profileren.

03.

design

Branding is een symfonie van communicatie en design. Stung heeft getalenteerde designers die ervoor zorgen dat je uitstraling in lijn is met wie je bent. Denk aan fonts, kleuren logo’s, webdesign, social media uitstraling ect...

04.

strategy

We werken een merkstrategie uit voor je restaurant. Hierin staan de richtlijnen die we voor al je marketing gaan gebruiken. De merkstrategie vertaald zich in elke foto, video en tekst die we voor je maken en posten. De grootste factor van een succesvolle brand is consistentie.

01.

planning

Eerst bepalen we wat voor video het meest geschikt is voor je restaurant.(Ambiance, Story, Interview, of keukenactie) We bedenken van te voren zo goed mogelijk wat voor shots we willen maken en schrijven een storyboard. We zorgen ervoor dat al je werknemers op de hoogte zijn zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

02.

shooting

We maken de eerste shots op een rustig moment in het restaurant. We maken shots van de keuken en leggen eventueel een kort interview af met de eigenaar/chef. Op een drukker moment gaan we de ambiance en sfeer van je restaurant vast leggen. We proberen zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven zodat we de meest spontane shots kunnen maken.

03.

montage

Onze grafische ontwerpers gaan aan het werk om de beste shots te selecteren en monteren deze tot een prachtig geheel.

Voor een video van 60 seconde is circa 4.5 uur montage tijd nodig.

04.

distributie

Onze marketeers gaan aan het werk om je video zo effectief mogelijk te verspreiden. We maken gebruik van online advertenties en social media en plaatsen de video op je website.

Voorbeeld video's

Disclaimer: onderstaande video​s zijn niet door Stung geproduceerd, maar geven een goed beeld van de kwaliteit die wij kunnen leveren.

Ambiance & Sfeer video

In dit soort videos wordt geprobeerd om zo goed mogelijk de sfeer en ambiance van een restaurant vast te leggen. De shots worden uitgekozen met als doel om het restaurant zo goed mogelijk aan potentiële klanten te verkopen.

Tijdens het schieten van deze videos probeert de cameraman zo min mogelijk op te vallen om de sfeer zo natuurlijk mogelijk te filmen. Dit soort videos kunnen zeer effectief gebruikt worden als Facebook & Youtube advertenties. 

We gebruiken ook een aantal shots om korte videos van 5 -tot 20 sec mee te maken voor je social media accounts.


Interview & story video

In een interview & story video leggen we een interview af met de eigenaar, chef andere werknemers en/of reguliere klanten. We combineren de audio met andere shots van het restaurant. Op deze manier proberen we zo goed mogelijk het achtergrondverhaal van het restaurant te vertellen. 


Verhalen zijn de meest effectieve informatiedragers en de meest authentieke vorm van marketing. Een restaurant met een verhaal is altijd aantrekkelijker dan andere restaurants zonder verhaal.
Expertise video

In een expertise video ligt de aandacht op de expertise van de chef.

We bepalen samen met de chef welke gerechten het meest geschikt zijn om te filmen en maken vervolgens een storyboard. 


Tijdens het filmen is communicatie met de chef essentieel voor een een goed resultaat.


Een goede expertise video laat zien dat jouw restaurant niet zomaar een restaurant is.

Je laat zien dat jouw restaurant innoveert en grenzen verlegt in de keuken.

Dit is een effectieve manier van video marketing voor high end restaurants, omdat bepaalde mensen altijd opzoek zijn naar een bijzondere eetervaring 

Voor een vast bedrag per maand heb je de beschikking over een team dat je helpt met elk detail van je marketing. We creëren dan elk kwartaal nieuwe video content voor je restaurant. Voor een individueel project kun je ook contact met ons opnemen.
prijsindicatie: een promo video van 60 sec vergt een investering van circa €1500

CONTACT

Heb je interesse, een vraag of wil je een keer sparren met de pro's over je marketing?
Stuur ons dan een berichtje.