SOCIAL MEDIA ADVERTENTIES

Creativity without strategy is called art, creativity with strategy is called advertising"

Prof. Jef L. Richards

Bereik elke dag honderden potentiële klanten met Social Media Advertenties.

Benut jouw onderneming de kansen van de digitale wereld?

Of betekend digitaal voor jou om elke week een middelmatige foto op Facebook te posten?

Als je restaurant nog niet hard inzet op Social Media advertenties, mis je de grootste marketing kans van het internet.


Zorg voor een constante stroom aan nieuwe klanten met social media advertenties.

Een goede marketeer, kan een specifiek bericht op een precies tijdstip aan een nog specifiekere doelgroep laten zien. 

Door onderzoek te doen naar de doelgroep van je restaurant, kunnen we adverteren aan mensen die het waarschijnlijks zijn om je restaurant te bezoeken.


Elk kwartaal bedenken we nieuwe promotiecampagnes voor je bedrijf.

We creëren de visuals en rollen de campagnes uit over de meest rendabele platformen.

We blijven je advertenties testen op verschillende variabele om zo tot de meest effectieve campagnes te komen.


Met conversie tracking meten we alles.

wanneer iemand je website bezoekt of een reservering maakt. Maar ook wanneer iemand bijvoorbeeld een couponcode gebruikt.

Op deze manier kunnen we je een duidelijk beeld geven van hoeveel rendement je haalt uit je marketingbudget oplevert.

DIT IS WAAROM

De voordelen op een rij

Adverteren op Social Media is bij uitstek de meest effectieve manier om je bedrijf te laten groeien. Een goed uitgevoerde campagne resulteert in meer nieuwe klanten, meer herhaalde bezoeken en meer lokale bekendheid voor je restaurant.


EFFECTIEF

GERICHT

laten we er maar geen doekjes om winden; privacy is dood. We kunnen advertenties richten op mensen met speciale interesses zoals: vegetarisch, biologisch, Haute cuisine, bourgondisch noem het maar op. Maar ook op demografische gegevens zoals inkomen en woonadres. Op deze manier kunnen we altijd je ideale klanten bereiken.

Vrijwel al je klanten maken gebruik van Social Media, als ze geen Facebook gebruiken dan gebruiken ze wel Twitter of Youtube. We kunnen op elk platform voor je adverteren.

GROOT BEREIK

VOORSPRONG

De meeste horeca ondernemers zijn erg traag in het adopteren van nieuwe marketing kansen. Ze denken dat wanneer het eten en de service goed zijn, de klanten vanzelf wel komen. Wanneer jouw restaurant één van de weinige is die hier gebruik van maakt, sta je met kop en schouders boven de concurrentie.

Doordat relatief weinig MKB-ers gebruik maken van deze kans is het nog erg betaalbaar. Met een advertentiebudget van €300 per maand kan je al een positieve impact maken op je omzet

BETAALBAAR

MEETBAAR

Doormiddel van Tracking pixels en couponcodes kunnen we de prestaties van een bepaalde advertentie bijhouden. We geven onze clienten elke maand een rapport met de behaalde resultaten, zo tast je nooit in het duister over je marketingrendement.

HET STUNG PROCES

01: Strategie & Planning

Elk Kwartaal maken we een nieuw marketingplan. We denken alles van te voren uit: Branding, social media content, advertentiecampagnes, promoties etc... `Het marketingplan bevat een gedetailleerde planning van wat er week tot week gaat gebeuren.
02: CONTENT CREATIE

Het creative team komt langs op locatie om zo veel mogelijk foto & video materiaal te schieten. Vervolgens worden deze door onze graphic designer verfijnd tot prachtige content dat in lijn is met je branding.
03: EXECUTIE

Het digital team start met het uitvoeren van het marketingplan: We runnen & managen advertenties campagnes, review sites, social media accounts etc... Elke maand ontvang je een rapport met de behaalde resultaten in beeld.
04: REVIEW & PERFECT

We bekijken de resultaten van het afgelopen kwartaal en we analyseren de data verzameld door Google analytics en Facebook insights. We gaan opzoek naar meer kansen voor omzet groei en perfectioneren onze strategieën voor het nieuwe marketingplan.
01: STRATEGIE & PLANNING
Elk kwartaal maken we een nieuw marketingplan.
We denken alles van te voren uit: Branding, social media content advertentiecampagnes, promoties ect...
Het marketingplan bevat een gedetailleerde planning van wat er week tot week gaat gebeuren.

02: CONTENT CREATIE
Het creative team komt langs op locatie om zo veel mogelijk foto & video materiaal te schieten. Vervolgens worden deze door onze graphic designers verfijnd tot prachtige content dat in lijn is met je branding.03: EXECUTIE
Het digital team start met het uitvoeren van het marketingplan. We runnen & managen advertentie campagnes, review sites, social media accounts ect. Elke maand ontvang je een rapport met de behaalde resultaten in beeld.04: REVIEW & PERFECT
We bekijken de resultaten van het afgelopen kwartaal en we analyseren de data verzameld door Google analytics en Facebook insights. We gaan opzoek naar meer kansen voor omzetgroei en perfectioneren onze strategieën voor het nieuwe marketingplan.


01: Strategie & Planning

Elk kwartaal maken we een nieuw marketingplan.
We denken alles van te voren uit: Branding, social media content advertentiecampagnes, promoties ect...
Het marketingplan bevat een gedetailleerde planning van wat er week tot week gaat gebeuren.

03: Executie
Het digital team start met het uitvoeren van het marketingplan. We runnen & managen advertentie campagnes, review sites, social media accounts ect. Elke maand ontvang je een rapport met de behaalde resultaten in beeld.
02: content creatie

Het creative team komt langs op locatie om zo veel mogelijk
foto & video materiaal te schieten. Vervolgens worden deze door onze graphic designers verfijnd tot prachtige content dat in lijn is met je branding.

04: review & perfect

We bekijken de resultaten van het afgelopen kwartaal en we analyseren de data verzameld door Google analytics en Facebook insights. We gaan opzoek naar meer kansen voor omzetgroei en perfectioneren onze strategieën voor het nieuwe marketingplan.

CONTACT

Heb je interesse, een vraag of wil je een keer sparren met de pro's over je marketing?
Stuur ons dan een berichtje.