restaurant fotografie

“Photography is the story I fail to put into words.”

Destin Sparks

Verleid je klanten op social media en je website met professionele food fotografie.

Ik vind het altijd een vreselijke afknapper wanneer ik op een menukaart, website of social media van een restaurant lelijke, duffe, oude foto’s zie staan. Ik denk dan altijd: nou dat ga ik in ieder geval niet bestellen, vooral in Zuid-Europa hebben ze hier echt een kunst van gemaakt.

Ik vind het ook best knap, omdat je tegenwoordig met een redelijk nieuwe telefoon, een klein beetje kennis en een snufje talent al de meest magnifieke foto’s kunt maken.


De beste manier voor restaurants om mensen te verleiden tot een reservering is door middel van beelden.  Hoe aantrekkelijker je beelden hoe verleidelijker je bent voor je klanten. Met social media kun je er voor zorgen dat je beelden door duizenden mensen worden gezien. Dat zijn duizenden mensen die daarna op zijn minst zullen overwegen om een keer te komen eten.


Met Stung als partner heb je de beschikking over een team dat elk kwartaal nieuwe foto’s en videos voor je maakt. Wij bedenken de content, creëren de content en verspreiden de content. Zo is je restaurant altijd op de meest optimale manier in beeld van je (potentiële) klanten.


Voor individuele projecten hanteren wij een standaard tarief van €250 per 10 foto's, je betaald alleen wanneer je 100% tevreden bent.

Creative Work

Horeca marketing
Horeca marketing

HET STUNG PROCES

01: Strategie & Planning

Elk Kwartaal maken we een nieuw marketingplan. We denken alles van te voren uit: Branding, social media content, advertentiecampagnes, promoties etc... `Het marketingplan bevat een gedetailleerde planning van wat er week tot week gaat gebeuren.
02: CONTENT CREATIE

Het creative team komt langs op locatie om zo veel mogelijk foto & video materiaal te schieten. Vervolgens worden deze door onze graphic designer verfijnd tot prachtige content dat in lijn is met je branding.
03: EXECUTIE

Het digital team start met het uitvoeren van het marketingplan: We runnen & managen advertenties campagnes, review sites, social media accounts etc... Elke maand ontvang je een rapport met de behaalde resultaten in beeld.
04: REVIEW & PERFECT

We bekijken de resultaten van het afgelopen kwartaal en we analyseren de data verzameld door Google analytics en Facebook insights. We gaan opzoek naar meer kansen voor omzet groei en perfectioneren onze strategieën voor het nieuwe marketingplan.
01: STRATEGIE & PLANNING
Elk kwartaal maken we een nieuw marketingplan.
We denken alles van te voren uit: Branding, social media content advertentiecampagnes, promoties ect...
Het marketingplan bevat een gedetailleerde planning van wat er Week tot week gaat gebeuren.

02: CONTENT CREATIE
Het creative team komt langs op locatie om zo veel mogelijk foto & video materiaal te schieten. Vervolgens worden deze door onze graphic designers verfijnd tot prachtige content dat in lijn is met je branding.03: EXECUTIE
Het digital team start met het uitvoeren van het marketingplan. We runnen & managen advertentie campagnes, review sites, social media accounts ect. Elke maand ontvang je een rapport met de behaalde resultaten in beeld.04: REVIEW & PERFECT
We bekijken de resultaten van het afgelopen kwartaal en we analyseren de data verzameld door Google analytics en Facebook insights. We gaan opzoek naar meer kansen voor omzet groen en perfectioneren onze strategieën voor het nieuwe marketingplan.


01: Strategie & Planning

Elk kwartaal maken we een nieuw marketingplan.
We denken alles van te voren uit: Branding, social media content advertentiecampagnes, promoties ect...
Het marketingplan bevat een gedetailleerde planning van wat er Week tot week gaat gebeuren.

03: Executie
Het digital team start met het uitvoeren van het marketingplan. We runnen & managen advertentie campagnes, review sites, social media accounts ect. Elke maand ontvang je een rapport met de behaalde resultaten in beeld.
02: content creatie

Het creative team komt langs op locatie om zo veel mogelijk
foto & video materiaal te schieten. Vervolgens worden deze door onze graphic designers verfijnd tot prachtige content dat in lijn is met je branding.

04: review & perfect

We bekijken de resultaten van het afgelopen kwartaal en we analyseren de data verzameld door Google analytics en Facebook insights. We gaan opzoek naar meer kansen voor omzetgroei en perfectioneren onze strategieën voor het nieuwe marketingplan.

CONTACT

Heb je interesse, een vraag of wil je een keer sparren met de pro's over je marketing?
Stuur ons dan een berichtje.