BRANDING & DESIGN

"If  your business is not a brand, it is a commodity" 

"People don't buy what you do, they buy why you do it."

Waarom bestaat jouw restaurant?  Waar geloof je in?  Wat is het doel?
Als  dit niet duidelijk is voor je klanten, hoe ben je dan anders dan de concurrentie?


Merken die duidelijk voor ogen hebben waar ze voor staan en dit consequent uitdragen, hebben een absolute voorsprong op concurrenten die dat niet hebben


Mensen kopen niet wat je doet maar waarom je het doet.  
Alle marketing, communicatie en design moet voortkomen uit een duidelijke waarom.  Mensen die geloven in de waarom van het bedrijf zullen niet zomaar klanten zijn, maar evangelisten...

Het is waarom sommigen mensen Harley-Davidson op hun arm tatoeëren en anderen twee dagen in de rij staan voor een nieuwe iPhone. Maar ook hoe Gandhi geweldloos een onafhankelijk India afdwong en waarom miljoenen Amerikanen trots "The stars and stripes"  boven hun deur hangen. Dat is de kracht van een sterke waarom.

Een sterke brand verhoogd de waarde van je dienst of product, zorgt voor meer klanten loyaliteit en natuurlijk omzetgroei over de langer termijn.

plan de campagne

01.

discovery

We gaan opzoek naar de unieke aspecten van je restaurant, Wat je authentiek en onderscheidend maakt. We proberen de essentie van je merk naar boven te krijgen en kernwaardes Vast te stellen. 

02.

story

We werken een merkverhaal uit dat bij je past en je vastgestelde doelgroep aanspreekt. We bedeken een USP (Unique Selling Point) en gebruiken dit als bakermat voor je marketing. Vervolgens bedenken we hoe we ons in de markt gaan Profileren.

03.

design

Branding is een symfonie van communicatie en design. Stung heeft getalenteerde designers die ervoor zorgen dat je uitstraling in lijn is met wie je bent. Denk aan fonts, kleuren, logo’s, webdesign, social media uitstraling ect...

04.

strategy

We werken een merkstrategie uit voor je restaurant. Hierin staan de richtlijnen die we voor al je marketing gaan gebruiken. De merkstrategie vertaald zich in elke foto, video en tekst die we voor je maken en posten. De grootste factor van een succesvolle brand is consistentie.

01.

Discovery

We gaan opzoek naar de unieke aspecten van je restaurant, Wat je authentiek en onderscheidend maakt. We proberen de essentie van je merk naar boven te krijgen en kernwaardes Vast te stellen. 

02.

story

We werken een merkverhaal uit dat bij je past en je vastgestelde doelgroep aanspreekt. We bedeken een USP (Unique Selling Point) en gebruiken dit als bakermat voor je marketing. Vervolgens bedenken we hoe we ons in de markt gaan Profileren.

03.

Design

Branding is een symfonie van communicatie en design. Stung heeft getalenteerde designers die ervoor zorgen dat je uitstraling in lijn is met wie je bent. Denk aan fonts, kleuren logo’s, webdesign, social media uitstraling ect...

04.

strategy

We werken een merkstrategie uit voor je restaurant. Hierin staan de richtlijnen die we voor al je marketing gaan gebruiken. De merkstrategie vertaald zich in elke foto, video en tekst die we voor je maken en posten. De grootste factor van een succesvolle brand is consistentie.

DIT IS WAAROM 

De voordelen op een rij

De gemiddelde omzet stijging die wordt toegeschreven aan het consequent presenteren van een merk is 23%

(Lucidpress)

GROEI

LOYALITEIT

Mensen worden aangetrokken tot merken met de zelfde kernwaardes. Wanneer mensen een emotionele band hebben opgebouwd met een merk, blijven zij langer een loyale klant.

Goede branding dat in lijn is met de kernwaardes van je restaurant zorgt bij ondernemers voor meer vertrouwen en trots in hun bedrijf.

ZELF-VERTROUWEN

OPVALLEN

Goede branding zorgt ervoor dat je restaurant meer opvalt in de grote horeca jungle. Mensen zullen hierdoor sneller voor jouw restaurant kiezen.

Goede branding komt professioneel over, hierdoor beschouwen klanten een ervaring in je restaurant als waardevoller.

WAARDE VERHOGING

RELATIES

Doordat je met branding duidelijk maakt waar je voor staat, trek je klanten aan met dezelfde levenshouding. Dit leidt vaker tot oprechte klantenrelaties.

HET STUNG PROCES

01: Strategie & Planning

Elk Kwartaal maken we een nieuw marketingplan. We denken alles van te voren uit: Branding, social media content, advertentiecampagnes, promoties etc... `Het marketingplan bevat een gedetailleerde planning van wat er week tot week gaat gebeuren.
02: CONTENT CREATIE

Het creative team komt langs op locatie om zo veel mogelijk foto & video materiaal te schieten. Vervolgens worden deze door onze graphic designer verfijnd tot prachtige content dat in lijn is met je branding.
03: EXECUTIE

Het digital team start met het uitvoeren van het marketingplan: We runnen & managen advertenties campagnes, review sites, social media accounts etc... Elke maand ontvang je een rapport met de behaalde resultaten in beeld.
04: REVIEW & PERFECT

We bekijken de resultaten van het afgelopen kwartaal en we analyseren de data verzameld door Google analytics en Facebook insights. We gaan opzoek naar meer kansen voor omzet groei en perfectioneren onze strategieën voor het nieuwe marketingplan.
01: STRATEGIE & PLANNING
Elk kwartaal maken we een nieuw marketingplan.
We denken alles van te voren uit: Branding, social media content advertentiecampagnes, promoties ect...
Het marketingplan bevat een gedetailleerde planning van wat er Week tot week gaat gebeuren.

02: CONTENT CREATIE
Het creative team komt langs op locatie om zo veel mogelijk foto & video materiaal te schieten. Vervolgens worden deze door onze graphic designers verfijnd tot prachtige content dat in lijn is met je branding.03: EXECUTIE
Het digital team start met het uitvoeren van het marketingplan. We runnen & managen advertentie campagnes, review sites, social media accounts ect. Elke maand ontvang je een rapport met de behaalde resultaten in beeld.04: REVIEW & PERFECT
We bekijken de resultaten van het afgelopen kwartaal en we analyseren de data verzameld door Google analytics en Facebook insights. We gaan opzoek naar meer kansen voor omzet groen en perfectioneren onze strategieën voor het nieuwe marketingplan.


01: Strategie & Planning

Elk kwartaal maken we een nieuw marketingplan.
We denken alles van te voren uit: Branding, social media content advertentiecampagnes, promoties ect...
Het marketingplan bevat een gedetailleerde planning van wat er week tot week gaat gebeuren.

03: Executie
Het digital team start met het uitvoeren van het marketingplan. We runnen & managen advertentie campagnes, review sites, social media accounts ect. Elke maand ontvang je een rapport met de behaalde resultaten in beeld.
02: content creatie

Het creative team komt langs op locatie om zo veel mogelijk
foto & video materiaal te schieten. Vervolgens worden deze door onze graphic designers verfijnd tot prachtige content dat in lijn is met je branding.

04: review & perfect

We bekijken de resultaten van het afgelopen kwartaal en we analyseren de data verzameld door Google analytics en Facebook insights. We gaan opzoek naar meer kansen voor omzetgroei en perfectioneren onze strategieën voor het nieuwe marketingplan.

CONTACT

Heb je interesse, een vraag of wil je een keer sparren met de pro's over je marketing?
Stuur ons dan een berichtje.